MinBingo Popcorn

Just nu har vi på OnlineBingoSpel.com i samarbete med MinBingo ett erbjudande där spelare som sätter in minst 200:- och spelar för dessa (oavsätt om du vinner eller förlorar) får två biobiljetter på SF helt gratis. Detta erbjudande gäller utöver de 50:- i välkomstbonus och de 100 % i insättningsbonus (upp till 1 250:-) som alltid gäller nya spelare. Biljetterna kommer att skickas till den adress som du anger vid registreringen.

Här registrerar du dig för att få dina gratis biobiljetter >>

Efter att du har registrerat dig, gjort din insättning och spelat så skickar du ett email till johan@minbingo.com och berättar vad du har för användare id och att du vill ha biljetterna. Biobiljetterna kommer att skickas direkt efter kampanjens slut.

Kampanjen pågår från den 24/2 till 8/3 – 2009. Skulle ni få några problem eller undrar något så får ni gärna höra av er till oss på OnlineBingoSpel.com

Lycka Till